ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Το νέο μήνυμά του υποδηλώνει παραμονή στην εθνική Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ @ 2022 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ εκφράστηκε ξανά μέσω Instagram και αυτήν τη φορά υποστήριξε ότι θα πρέπει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει στην εθνική Βραζιλίας.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη Βραζιλία ύστερα από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Μουντιάλ και πόσταρε νέο μήνυμα στο Instagram του, πιο... ήπιο αυτήν τη φορά.

Μάλιστα, τα λόγια του άφηναν να εννοηθεί ότι δεν θα υλοποιήσει τη σκέψη που εξέφρασε στο προηγούμενο post, της αποχώρησης από την εθνική ομάδα. Ένα μήνυμα που προκάλεσε αντιδράσεις, με προσωπικότητες όπως ο Πελέ να του απαντούν και να προσπαθούν να τον πείσουν να συνεχίσει.

Με πιο καθαρό μυαλό αλλά με αρκετό πόνο όπως έγραψε, ο 30χρονος ηγέτης της "σελεσάο" υποστήριξε ότι θα προχωρήσει μπροστά, έστω κι αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τη στενοχώρια του αποκλεισμού.

Το νέο μήνυμα του Νεϊμάρ

"Σε βραζιλιάνικο έδαφος.

Η ήττα ακόμη πονάει, ήμασταν τόσο κοντά, τόσο κοντά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα δεν έχω μάθει να χάνω. Οι ήττες με κάνουν πιο δυνατό, αλλά επίσης με πονούν πολύ και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει.

Τέλος πάντων, πρέπει να προχωρήσουμε. Η ζωή μας κάνει να προχωράμε, ακόμα κι αν πονάμε και η πληγή παίρνει χρόνο να κλείσει. Πρέπει να προχωρήσουμε.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βραζιλίας για την υποστήριξη και τη στοργή. Το να ακούμε από εσάς ότι παλέψαμε, ότι δώσαμε τα πάντα μέχρι τέλους, απαλύνει κάπως τον πόνο μας.

Ευχαριστώ Κατάρ για όλα. Το κύπελλο ήταν όμορφο και έπρεπε να είναι της Βραζιλίας για τη στέψη, αλλά η μοίρα που έφτιαξε ο Θεός δεν το ήθελε. Ας προχωρήσουμε. Τώρα είναι ώρα να κλείσουμε το διακόπτη, να απολαύσουμε την οικογένεια και τους φίλους, να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες, επειδή το να ζεις με αυτήν την ήττα θα είναι πολύ δύσκολο. Πονάει ακόμα πολύ. Πίστη".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΕΪΜΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ