ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: "Είμαι ψυχολογικά συντετριμμένος, παρέλυσα για 10 λεπτά και μετά έκλαιγα ασταμάτητα"

Ο Νεϊμάρ σκουπίζει τα δάκρυά του με τη φανέλα μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας
Ο Νεϊμάρ σκουπίζει τα δάκρυά του με τη φανέλα μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η ήττα-αποκλεισμός της Βραζιλίας από το Μουντιάλ πόνεσε πολύ τον Νεϊμάρ, ο οποίος με ποστ στο instagram τόνισε πως ακόμα είναι συντετριμμένος και πως ένιωσε να παραλύει για 10 λεπτά.

Το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στην Κροατία και τη Βραζιλία βρήκε τους παίκτες του Ντάλιτς να πανηγυρίζουν έξαλλα κι εκείνους της "σελεσάο" απογοητευμένοι να ξεσπούν σε κλάματα.

Ο Νεϊμάρ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που δεν έκρυψε τη στεναχώρια του και σχεδόν μία ημέρα μετά με ποστ στο instagram εξήγησε πως παραμένει συντετριμμένος και τόνισε πως αυτή η ήττα τον έκανε να παραλύσει για 10 λεπτά.

"Είμαι ψυχολογικά συντετριμμένος, αυτή ήταν σίγουρα η ήττα που με πόνεσε περισσότερο, που με έκανε να παραλύσω για 10 λεπτά και μετά έκλαιγα ασταμάτητα. Θα πονάει για πολύ καιρό ακόμα, δυστυχώς.

Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, γιατί δεν έλειψε η αφοσίωση. Αυτή η ομάδα το άξιζε, το αξίζαμε, η ΒΡΑΖΙΛΙΑ το άξιζε… Αλλά αυτό δεν ήταν θέλημα Θεού!

Άξιζε κάθε θυσία για να νιώσεις τη στήριξη του καθενός στο γήπεδο. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας. Δυστυχώς δεν λειτούργησε… θα πονάει για πολύ, πολύ καιρό.

Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου, μου τα έδωσες όλα και δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Απλά ευχαριστώ που με προστατεύεις.

Όλη η τιμή και η δόξα είναι πάντα για εσάς, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ