ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μπηχτή του Πιρς Μόργκαν για τον Μέσι: "Αν τα έκανε αυτά ο Ρονάλντο..."

Ο Λιονέλ Μέσι εκνευρισμένος προς τον Βέρχορστ
Ο Λιονέλ Μέσι εκνευρισμένος προς τον Βέρχορστ PRINT SCREEN

Ο Πιρς Μόργκαν, που έκανε την πολύκροτη συνέντευξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πέταξε το "καρφί του στον Λιονέλ Μέσι σχετικά με τη συμπεριφορά του στο ματς με την Ολλανδία, τονίζοντας πως αν ήταν στη θέση του ο Πορτογάλος σταρ θα υπήρχε άλλη αντιμετώπιση.

Η ένταση τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία, όσο και στο φινάλε, ήταν τεράστια, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται πολλές φορές στα χέρια.

Η κούραση ήταν μεγάλη, τα νεύρα πολλά και η κατάσταση έκρυθμη, με τον Λιονέλ Μέσι να τα βάζει με όλους. Ο Αργεντινός με τις δηλώσεις του τα έβαλε με τη FIFA, τον διαιτητή Ματέου Λαόθ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Λουίς φαν Χάαλ, ενώ δεν γλίτωσε ούτε ο Βέχορστ.

Η συμπεριφορά του Μέσι σχολιάστηκε αρκετά, με τον γνωστό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, που πρόσφατα πήρε την πολύκροτη συνέντευξη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να πετάει το "καρφί" του με ποστ στο Twitter.

"Ο Λιονέλ Μέσι προσέβαλε τον διαιτητή, προσέβαλε τον αντίπαλο προπονητή και προσέβαλε έναν από τους αντιπάλους του.

Νομίζω ότι αν ο Ρονάλντο το έκανε αυτό, θα τραβούσε λίγο περισσότερο την προσοχή των μέσων ενημέρωσης", είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας υπονοούμενο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ