ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μοράτα: "Αν το πάρει η Ισπανία, θα πάω το Χρυσό Παπούτσι στον Εμπαπέ με ποδήλατο"

Ο Μοράτα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Ιαπωνία - Ισπανία | 1 Δεκεμβρίου 2022
Ο Μοράτα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Ιαπωνία - Ισπανία | 1 Δεκεμβρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Αλβάρο Μοράτα θέλει να δει την Ισπανία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, γι' αυτό και μιλώντας στην AS τόνισε ότι θα αντάλλαζε το Χρυσό Παπούτσι και θα το πήγαινε στον Κιλιάν Εμπαπέ ο ίδιος με ποδήλατο αν ήταν να κατακτήσει η "φούρια ρόχα" το Μουντιάλ 2022.

Η Ισπανία πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Μαρόκου την Τρίτη (6/12) για να εξασφαλίσει τη θέση της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ο Άλβαρο Μοράτα, που μετράει τρία γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ σε τρία παιχνίδια, μίλησε στην AS, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική διάκριση και πόσα γκολ θα σκοράρει ο ίδιος, αλλά στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

"Αν χρειαστεί, μπορώ να μάθω σε όλους τους συμπαίκτες μου πώς να παίζουν τον τερματοφύλακα. Η ευθύνη είναι όλων μας και κανείς δεν θα θυμάται τίποτα αν δεν τα καταφέρουμε", δήλωσε ο επιθετικός της Ατλέτικο.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν θα αντάλλασσε το Χρυσό Παπούτσι του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το έδινε στον Κιλιάν Εμπαπέ ως αντάλλαγμα τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή:

"Θα πήγαινε με ποδήλατο το Χρυσό Παπούτσι στη Γαλλία με αντάλλαγμα να γίνει η Ισπανία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια".

Όσον αφορά για τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ είπε: "Τι να πω για τον Μέσι. Όποιον από τη γενιά μου κι αν ρωτήσετε για τον Μέσι ή τον Κριστιάνο, θα σας πουν ότι είναι καταπληκτικοί. Προσωπικά μου αρέσει επίσης, ο Νεϊμάρ γιατί σε κάνει να απολαμβάνεις να τον βλέπεις να παίζει.

Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο θα σταματήσει αυτό που κάνει για να δει τον Μέσι, τον Κριστιάνο ή τον Νεϊμάρ να παίζουν. Ας ελπίσουμε ότι αν διασταυρωθούμε μαζί τους να μην είναι στη μέρα τους.

Προσωπικά, θα ήμουν χαρούμενος αν ο Κριστιάνο κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί έκανε μια απίστευτη καριέρα. Και δεν θα στεναχωριόμουν αν το κερδίσουν οι άλλοι δύο, είναι επίσης, σπουδαίοι παίκτες".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ