ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: "Το μεγαλύτερο ματς του τουρνουά είναι μπροστά μας, η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί"

Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: "Το μεγαλύτερο ματς του τουρνουά είναι μπροστά μας, η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί"
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η Βραζιλία είναι το φαβορί στο ζευγάρι με την Κροατία και ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου σύμφωνα με τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος εξέφρασε ωστόσο τη πεποίθησή του πως μπορεί αυτός και οι συμπαίκτες του να κάνουν την έκπληξη.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Κροατία έφτασε να διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ παίζοντας στον τελικό κόντρα στην Γαλλία (γνώρισε την ήττα με 4-2), όμως τώρα θα χρειαστεί να καταβάλλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσει στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Και αυτό γιατί καλείται να αποκλείσει την Βραζιλία στα προημιτελικά, στη μεταξύ τους κόντρα που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (09/12) ενώ σε περίπτωση που πετάξει εκτός συνέχειας την πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια, θα βρει μπροστά της τη νικήτρια του ζευγαριού Ολλανδία - Αργεντινή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Πετύχαμε κάτι σπουδαίο με το να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά αλλά ανεξάρτητα από αυτό, θέλουμε ακόμα περισσότερα. Μας περιμένει το σημαντικότερο ματς στο τουρνουά απέναντι σε ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο", τόνισε την Πέμπτη (08/12) σε συνέντευξη Τύπου ο Λούκα Μόντριτς, με τον εμβληματικό αρχηγό των Κροατών να συμπληρώνει τα εξής:

"Η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί αλλά θα πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ όπως σε κάθε ματς. Μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Έχουμε τα δυνατά σημεία μας και πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Έχω παίξει αρκετές φορές κόντρα στην Βραζιλία αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους νικήσουμε. Ελπίζω πως αυτό θα αλλάξει. Η Βραζιλία έχει παίκτες φαινόμενα σε κάθε θέση.

Θα πρέπει να είμαστε δυναμικοί, να τρέξουμε και να μην τους αφήσουμε να παίξουν. Η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου με πάρα πολλούς καλούς παίκτες.

Μου αρέσει να τους βλέπω και είναι χαρά να παίζω απέναντι σε τέτοιες ομάδες, έχουμε αποδείξει πάρα πολλές φορές πως δεν νικούν πάντα τα φαβορί".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ