ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Μια στιγμή αρκεί για την εξέδρα

Μουντιάλ 2022: Μια στιγμή αρκεί για την εξέδρα
© 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Μία στιγμή του Λιονέλ Μέσι αρκούσε για να απογειώσει το Ahmad Bin Ali Stadium της Ντόχα. Τα υπόλοιπα, είναι ιστορία...

Μια στιγμή, μια φάση, μια επαφή. Αυτά χρειάζονταν προκειμένου το Ahmad Bin Ali Stadium να πάρει φωτιά και να σηκωθεί στον αέρα, για χάρη του Λιονέλ Μέσι. Η απόβαση των φίλων της Αργεντινής στην Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αποτυπώνεται ανάγλυφα σε κάθε αγώνα της "αλμπισελέστε" δεδομένης της μεγάλης παρουσίας στο γήπεδο.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Το μείζον όμως είναι ότι δεν μένουν απλά στην παρουσία. Το κάθε άλλο, την απογειώνουν σε κάθε αφορμή. Κι η αλήθεια είναι πως ο Λιονέλ Μέσι τούς δίνει απλόχερα τέτοιες αφορμές, σαν κι αυτή στον αγώνα με την Αυστραλία.

Ένας μικρός τσαμπουκάς χρειαζόταν για να ανεβάσει τα ντεσιμπέλ η εξέδρα, για χάρη του "κοντού". Κι ύστερα ανέλαβε δράση ο ίδιος. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, είχε την επαφή που έψαχνε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και... τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Αν υπάρχει κάτι που καταγράφεται διαρκώς στην Ντόχα, αυτές τις δύο βδομάδες, τούτο είναι η κυριαρχία των φίλων της Αργεντινής στις εξέδρες, με την ταυτόχρονη "προστασία" του Λιονέλ Μέσι. Όποιος τολμήσει (sic) να τον πειράξει, αμέσως μπαίνει στο στόχαστρο της εξέδρας. Πολύ περισσότερο όμως, αυτή, φροντίζει να τον αποθεώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να περάσει το μήνυμα στους απέναντι.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Αργεντινή βρίσκεται ήδη στην οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με την Ολλανδία να αποτελεί το επόμενο εμπόδιο. Όχι κάτι που να προκαλεί τρόμο ή άγχος. Ένα ματσάρισμα που είναι στα μέτρα της...

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ