ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με την Σαουδική Αραβία

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με την Σαουδική Αραβία
@2022 JORGE SAENZ/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση της Αργεντινής μαζί με τους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Λιονέλ Σκαλόνι, για το εναρκτήριο ματς της αλμπισελέστε στο Μουντιάλ απέναντι στην Σαουδική Αραβία.

Η Αργεντινή μετράει αντίστροφα για να μπει στη μάχη του Μουντιάλ αγωνιζόμενη την ερχόμενη Τρίτη (22/11) απέναντι στην Σαουδική Αραβία και τα καλύτερα νέα για τους φίλους της αλμπισελέστε έρχονται από το μέτωπο του Λιονέλ Μέσι.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ δεν είχε πάρει μέρος σε δύο προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ακολουθώντας δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα, μετά από το διεθνές φιλικό με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και είχε κάνει πολλούς να ανησυχήσουν για να επιστρέψουν όμως οι καρδιές όλων στις θέσεις τους την Κυριακή (20/11).

Και αυτό γιατί ο ηγέτης των Νοτιοαμερικανών προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του (σε προπόνηση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών), αποδεικνύοντας πως η συμμετοχή του στις δύο προηγούμενες προπονήσεις όχι σε φουλ ρυθμούς ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους και τίποτα περισσότερο.

Σύμφωνα μάλιστα με την αργεντίνικη ιστοσελίδα "Tycsports", η επικρατέστερη ενδεκάδα της Αργεντινής για το πρώτο της παιχνίδι στα γήπεδα του Κατάρ είναι η εξής: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Παρέδες, Μακάλιστερ, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντι Μαρία.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ