ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: "Ο τελικός θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο"

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι ο τελικός του Μουντιάλ 2022 θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλωστε, θα είναι αισίως 39 το 2026, όταν θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.

Ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας στην αργεντίνικη Ole μετά την επικράτηση επί της Κροατίας στο ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 και την πρόκριση στον τελικό, δήλωσε ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το τελευταίο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο "Λίο" βαδίζει στο 35ο έτος της ηλικίας του και όπως εξηγεί και ο ίδιος το επόμενο Μουντιάλ θα είναι μετά από πολλά χρόνια (συγκεκριμένα τέσσερα) και δεν φαντάζεται τον εαυτό του εκεί.

"Σίγουρα ναι, ο τελικός θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Μουντιάλ. Υπάρχουν πολλά χρόνια πριν από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν νομίζω ότι θα είμαι εκεί. Τελειώνοντας με έναν τελικό, είναι το καλύτερο".

Στη συνέχεια ο "Pulga" μίλησε για το αν οι σκέψεις του είναι πλέον στην κατάκτηση του Παγκοσμίου: "Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα περνούν από τα κεφάλια μας, θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι, που είναι αυτό που θέλουμε. Απολαμβάνω όσα βιώνω τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά απολαμβάνω ό,τι γίνεται εδώ από όταν φτάσαμε".

Παράλληλα εκθείασε τον Χουλιάν Άλβαρες. "Σήμερα ο Άλβαρες ξεχωρίζει πάνω από όλα τα υπόλοιπα, μας άνοιξε το δρόμο, πάλεψε, έτρεξε, πάλεψε με όλους. Δημιούργησε, ήταν τόσο σημαντικός σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και του αξίζει ό,τι γίνεται".


Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ