ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: "Ο γιος μου έφυγε κλαίγοντας μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ με την Αργεντινή
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ με την Αργεντινή © 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε πως η ήττα από τη Σαουδική Αραβία επηρέασε πολύ και τους γιούς του, αποκαλύπτοντας πως ο Ματέο αποχώρησε από το γήπεδο κλαίγοντας.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για την Αργεντινή και έλυσε τον γόρδιο δεσμό, σκοράροντας στο 64' και βοηθώντας την "αλμπισελέστε" να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ήττα σοκ από τη Σαουδική Αραβία είχε επηρεάσει άπαντες στην ομάδα, με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να αποκαλύπτει μετά το παιχνίδι πως οι γιοί του είχαν επίσης απογοητευτεί.

Μάλιστα, ο μεγάλος του γιος, Ματέο, έφυγε από το γήπεδο κλαίγοντας και έκανε τα "μαθηματικά" όπως δήλωσε ο Μέσι, προσπαθώντας να καταλάβει τα σενάρια του ομίλου.

"Στεναχωρήθηκαν πολύ. Τα παιδιά μου "αρρώστησαν" μετά το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε. Ο Ματέο έφυγε κλαίγοντας, κάνοντας τα μαθηματικά Σήμερα ήταν μια ανακούφιση για όλους", είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ