ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η φωτογραφία του με το τρόπαιο έγινε το ποστ με τα περισσότερα like για έναν αθλητή στο Instagram

Ο Μέσι πανηγυρίζει την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Μέσι πανηγυρίζει την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε θραύση και στα social media καθώς η πρώτη φωτογραφία του με το τρόπαιο του Μουντιάλ μετά από τη νίκη της Αργεντινής στον τελικό έγινε η ανάρτηση με τα περισσότερα like για έναν αθλητή στην ιστορία του Instagram.

Η εθνική Αργεντινής αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κόσμου επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι της Γαλλίας (2-2 η κανονική διάρκεια, 3-3 η παράταση) στον πιο συγκλονιστικό τελικό όλων των εποχών για ένα Μουντιάλ και το γεγονός αυτό έφερε την ποδοσφαιρική ολοκλήρωση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πήρε στα χέρια του το πολυπόθητο τρόπαιο που έψαχνε τόσα χρόνια.

Μάλιστα, η επιτυχία αυτή έδωσε μία ακόμα ιστορική πρωτιά στον Pulga καθώς η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μετά το ματς, όπου κρατούσε το τρόπαιο στα χέρια του, δημιούργησε ένα ασύλληπτο ρεκόρ.

Μέχρι αυτή την ώρα που δημοσιεύεται το κείμενο, έχει πάνω από 54.000.000 like και είναι το ποστάρισμα με τα περισσότερα like για έναν αθλητή στην ιστορία του Instagram, ξεπερνώντας τα 42.000.000 like που είχε η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις 19 Νοεμβρίου 2022, όπου παρουσίαζε εκείνον και τον Μέσι να παίζουν σκάκι στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας.

"Πρωταθλητές κόσμου!!!!!!! Τόσες πολλές φορές το ονειρεύτηκα, τόσο πολύ το ήθελα που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω...... Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με υποστήριξαν και επίσης σε όσους πίστεψαν σε μας.

Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά πως εμείς οι Αργεντινοί όταν παλεύουμε όλοι μαζί και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε αυτά που βάζουμε στόχο.

Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτό το γκρουπ, που είναι πάνω από άτομα, το οποίο πάλεψε για το ίδιο όνειρο που είχαν όλοι οι Αργεντινοί... Το πετύχαμε!!!

Πάμε Αργεντινή!!!!! Τα λέμε πολύ σύντομα...", είχε γράψει ο 35χρονος σούπερ σταρ στον λογαριασμό του για να συνοδεύσει τη φωτογραφία, με τον Μέσι να κυνηγάει πλέον το απόλυτο ρεκόρ, που είναι τα 55.875.000 like για μία φωτογραφία με ένα... αυγό που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2019.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ