ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: "Αυτό το Μουντιάλ είναι ξεχωριστό επειδή πιθανότατα θα είναι το τελευταίο μου"

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη Τύπου
Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη Τύπου @ 2022 JORGE SAENZ / A[ IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι χαρακτήρισε ξεχωριστό αυτό το Μουντιάλ τονίζοντας πως θα είναι πιθανότατα το τελευταίο που θα προσπαθήσει να εκπληρώσει το όνειρό του, ενώ ξεκαθάρισε πως αισθάνεται πολύ καλά από θέμα φυσικής κατάστασης.

Παραμονή της πρεμιέρας της Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022 απέναντι στην Σαουδική Αραβία, ο Λιονέλ Μέσι βγήκε μπροστά θέλοντας να δείξει τις προθέσεις του στη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εμφανίστηκε την Δευτέρα (21/11) σε συνέντευξη Τύπου, δίπλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό Λιονέλ Σκαλόνι, και υποστήριξε πως στα γήπεδα του Κατάρ θα έχει πιθανότατα την τελευταία ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής κόσμου, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

"Αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Ήρθα εδώ όντας σε πολύ καλή φόρμα, προσωπικά και από σωματική άποψη. Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ξεχωριστό επειδή πιθανότατα είναι το τελευταίο στο οποίο θα προσπαθήσω να εκπληρώσω το όνειρό μου", τόνισε αρχικά ο ηγέτης της "αλμπισελέστε" για να συνεχίσει:

"Το άγχος και η νευρικότητα υπάρχει, για τους περισσότερους παίκτες στην ομάδα μας αυτό είναι το πρώτο Μουντιάλ. Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι στην Σαουδική Αραβία. Είναι ωραίο που αρκετοί άνθρωποι που δεν είναι από την Αργεντινή μας στηρίζουν και θέλουν να πάρουμε το τρόπαιο.

Αισθάνομαι την αγάπη τους και είμαι ευγνώμων. Το γεγονός πως είμαστε ενωμένοι είναι κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ