ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Μεγάλη μάχη σε διπλό ταμπλό

Μουντιάλ 2022: Μεγάλη μάχη σε διπλό ταμπλό
© 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Το συναπάντημα της Αργεντινής με τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ 2022 αποτελεί την αφορμή για μια απολαυστική προσωπική κόντρα ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Σε δύο μέτωπα.

Μία και σήμερα, για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Το συναπάντημα της Αργεντινής με τη Γαλλία στον τελικό της Ντόχα είναι, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον, σε τέτοιο βαθμό που προσθέτει ακόμη περισσότερη... ομορφιά σε αυτά που προσδοκούμε να δούμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Γιατί, κακά τα ψέματα, πέρα από το ποια ομάδα/χώρα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη συζήτηση μπαίνει επίσης το ποιος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει το κάτι (πολύ) παραπάνω στην καριέρα του. Από τη μία, ο Λιονέλ Μέσι και το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του, από την άλλη ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει την ευκαιρία σε ηλικία 23 ετών να κατακτήσει τον σπουδαιότερο τίτλο του κόσμου για δεύτερη φορά.

Προσοχή: όλα αυτά ενόσω αμφότεροι παλεύουν για το χρυσό παπούτσι της διοργάνωσης, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ακόμη κι ένα δικό τους γκολ αρκεί για να γίνει η δουλειά. Εις διπλούν.

Από εκεί και πέρα βέβαια, τα υπόλοιπα δεδομένα είναι αρκετά πιο περίπλοκα. Πώς θα επιλέξουν να αμυνθούν οι δύο ομάδες, πώς θα επιχειρήσουν να περιορίσουν το βαρύ πυροβολικό του αντιπάλου, αλλά και ποιον σχηματισμό θα εμπιστευτούν.

Όπως και να έχει, αυτό που περιμένουμε να δούμε σε δύο μέρες δεν είναι απλά μεγάλο, είναι τεράστιο. Από κάθε άποψη.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ