ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Τα δάκρυα του Άμραμπατ και το φιλί στον αδερφό του

Ο Νόρντιν Άμραπατ εμφανώς συγκινημένος μαζί με τον αδερφό του, Σοφιάν
Ο Νόρντιν Άμραπατ εμφανώς συγκινημένος μαζί με τον αδερφό του, Σοφιάν NOS

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νόρντιν Άμραμπατ, έκανε δηλώσεις μαζί με τον αδερφό του, Σοφιάν, μετά την τεράστια πρόκριση του Μαρόκου, αλλά δεν άντεξε και δάκρυσε από τη συγκίνηση.

Το Μαρόκο έκανε μία απ' τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς κατάφερε να αποκλείσει την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο (νίκη με 1-0) και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα είναι πανηγυρικό, αλλά και συγκινησιακό. Απόδειξη, οι τρομερές εικόνες με τους Νορντίν και Σοφιάν Άμραμπατ την στιγμή που έκαναν δηλώσεις στην ολλανδική τηλεόραση.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ταξίδεψε στο Κατάρ για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο προημιτελικό με την Πορτογαλία και απ' ό,τι φαίνεται έφερε γούρι στη χώρα του. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν τεράστια για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο οποίος δάκρυσε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

"Είμαι πολύ συγκινημένος. Θέλω να κλάψω. Ήμουν με τους γονείς μου στις εξέδρες και κλαίγαμε. Είμαστε στα ημιτελικά. Είναι απίστευτο", σχολίασε ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια φίλησε τον αδερφό του στο κεφάλι.

Η συγκίνηση του Νόρντιν Άμραμπατ για την πρόκριση του Μαρόκου
Η συγκίνηση του Νόρντιν Άμραμπατ για την πρόκριση του Μαρόκου NOS
Ο Νορντίν Άμραμπατ φιλάει τον αδερφό του, Σοφιάν
Ο Νορντίν Άμραμπατ φιλάει τον αδερφό του, Σοφιάν NOS

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ