ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο-Πορτογαλία: Εξονυχιστικοί έλεγχοι υπό το φόβο πλαστών εισιτηρίων

Φίλαθλοι έξω από το γήπεδο για το Μαρόκο - Πορτογαλία | 10 Δεκεμβρίου 2022
Φίλαθλοι έξω από το γήπεδο για το Μαρόκο - Πορτογαλία | 10 Δεκεμβρίου 2022 SPORT24

Εξονυχιστικοί ήταν οι έλεγχοι των ανδρών ασφαλείας και της αστυνομίας κατά την είσοδο στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο προημιτελικός του Μαρόκου με την Πορτογαλία υπό το φόβο των πλαστών εισιτηρίων.

Ο προημιτελικός ανάμεσα στο Μαρόκο και την Πορτογαλία συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέματα στο Κατάρ και το SPORT24 θα είναι και εκεί. Κατά την άφιξη μας στο γήπεδο Al-Thumama Stadium όπου θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχαν μεγάλες ουρές και πλήθος κόσμου που περίμενε υπομονετικά προκειμένου να περάσει από τον απαραίτητο έλεγχο που ήταν εξονυχστικός.

Αυτό που φοβόντουσαν οι αρχές και οι άνδρες ασφαλείας είναι πλαστά εισιτήρια και είσοδος φίλων της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου χωρίς εισιτήριο καθώς από τη στιγμή που το Μαρόκο πήρε την πρόκριση υπήρξε ένας ξεσηκωμός στον κόσμο του ώστε να βρεθεί στη σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Από τον έλεγχο δεν γλίτωσαν ούτε οι εκπρόσωποι του Τύπου που έπρεπε να περιμένουν και αυτοί αρκετή ώρα για να περάσουν τον σχετικό έλεγχο.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ