ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Ο Μπουφάλ πανηγύρισε με τη μητέρα του την τεράστια πρόκριση στους "4"

O Σοφιάν Μπουφάλ με τη μητέρα του
O Σοφιάν Μπουφάλ με τη μητέρα του © 2022 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο Σοφιάν Μπουφάλ πανηγύρισε με τη μητέρα του την τεράστια πρόκριση του Μαρόκο στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Το Μαρόκο έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ, καθώς επικράτησε 1-0 της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο και προκρίθηκε στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του. Μάλιστα, οι Μαροκινοί έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η πρώτη αφρικάνικη ομάδα που έφτασε έως τους "4" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως είναι λογικό, οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι μετά το τεράστιο επίτευγμα. Από την πλευρά του, ο Σοφιάν Μπουφάλ, που αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών του Μαρόκου, δεν έχασε την ευκαιρία και πανηγύρισε μαζί με τη μητέρα του τη μεγάλη πρόκριση, μπροστά από τους φιλάθλους.

Ο Σοφιάν Μπουφάλ πανηγυρίζει την πρόκριση μαζί με τη μητέρα του
Ο Σοφιάν Μπουφάλ πανηγυρίζει την πρόκριση μαζί με τη μητέρα του © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Θυμηθείτε το γκολ που έστειλε το Μαρόκο στα ημιτελικά:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ