ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Ο Χακίμι διαμαρτυρήθηκε αλά Μουρίνιο και προσέβαλε τον Ινφαντίνο στη φυσούνα

Ο Ασράφ Χακιμί του Μαρόκου διαμαρτύρεται στον διαιτητή Αμπντουλραχμάν αλ Τζασίμ στον αγώνα κόντρα στην Κροατία για το μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Καλίφα", Ντόχα | Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ασράφ Χακιμί του Μαρόκου διαμαρτύρεται στον διαιτητή Αμπντουλραχμάν αλ Τζασίμ στον αγώνα κόντρα στην Κροατία για το μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Καλίφα", Ντόχα | Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του μικρού τελικού μεταξύ Κροατίας και Μαρόκου. Ο σούπερ σταρ των ηττημένων, Ασφράφ Χακίμι, ξέσπασε εναντίον του διαιτητή του αγώνα αρχικά και στη συνέχεια του Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον οποίο συναντήθηκαν στη φυσούνα του "Καλίφα".

Ο Ασράφ Χακίμι δεν μπορούσε να αποδεχθεί την ήττα του Μαρόκου από την Κροατία στο μικρό τελικό του Μουντιάλ 2022 και επιτέθηκε κατά πάντων έπειτα από το τέλος του αγώνα.

Ο σούπερ σταρ των Αφρικανών έκανε μία χειρονομία αλά Ζοζέ Μουρίνιο, με τα χέρια "δεμένα" πάνω από το κεφάλι και κατόπιν διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Αμπντουλραχμάν αλ Τζασίμ για ορισμένες αποφάσεις και κυρίως για το μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμά του στο 2ο ημίχρονο.

Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί τον απομάκρυνε, όπως και άλλους παίκτες που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον Καταριανό διαιτητή, όμως ο Χακίμι δεν ηρέμησε.

Σύμφωνα με το γερμανικό κανάλι Magenta TV, πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια, διασταυρώθηκε με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, που ετοιμαζόταν για την απονομή των χαλκίνων μεταλλίων στους Κροάτες.

Ο Χακίμι επιτέθηκε εναντίον του Ελβετού παράγοντα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα και με χυδαίες εκφράσεις. Το παράπονο του δεξιού μπακ της Παρί δεν αφορούσε μόνο τον μικρό τελικό, αλλά και τον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία, για τον οποίο το Μαρόκο έχει διαμαρτυρηθεί ήδη επίσημα στη FIFA.

Σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, ο Ινφαντίνο περιγράφεται από τον ρεπόρτερ του Magenta TV, Τόμας Βάγκνερ, ως "σχεδόν ακίνητος".

Παρ' όλα αυτά, ύστερα από το ξέσπασμά του, ο Χακίμι ηρέμησε και φέρεται να απολογήθηκε στον Ινφαντίνο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ