ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Διαμαρτυρία στη FIFA για δύο πέναλτι στον ημιτελικό με Γαλλία

Ο Ασράφ Χακιμί του Μαρόκου σε στιγμιότυπο με το διαιτητή Σέσαρ Ράμος κόντρα στη Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Αλ Μπαΐτ", Αλ Κορ | Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ασράφ Χακιμί του Μαρόκου σε στιγμιότυπο με το διαιτητή Σέσαρ Ράμος κόντρα στη Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Αλ Μπαΐτ", Αλ Κορ | Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το Μαρόκο δεν αποδέχθηκε τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022 απέναντι στη Γαλλία, θεωρώντας ότι ρόλο έπαιξε και η διαιτησία του αγώνα, σύμφωνα με την επίσημη διαμαρτυρία της ομοσπονδίας της χώρας στη FIFA.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου διαμαρτυρήθηκε μέσω επιστολής στη FIFA για τη διαιτησία του ημιτελικού του Μουντιάλ 2022 απέναντι στη Γαλλία, που οδήγησε στο τέλος της παραμυθένιας πορείας της αφρικανικής ομάδας.

Οι Μαροκινοί υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να τους καταλογιστούν δύο πέναλτι στο 1ο ημίχρονο από τον διαιτητή Σέσαρ Ράμος. Στην πρώτη περίπτωση, Ο Τεό Ερναντέζ πρόλαβε στην περιοχή τον Σοφιάν Μπουφάλ, έδιωξε την μπάλα όμως στη συνέχεια γκρέμισε τον Μαροκινό εξτρέμ, με τον Μεξικανό διαιτητή να δίνει φάουλ υπέρ του Γάλλου και κίτρινη κάρτα στον Μπουφάλ. Στη δεύτερη περίπτωση, ένα μαρκάρισμα του Ορελιέν Τσουαμενί στον Σελίμ Αμαλάχ στο τέλος του 1ου μέρους επίσης πέρασε απαρατήρητο από τον Ράμος.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για "δύο ξεκάθαρα πέναλτι, που έγιναν και τα υπέδειξαν ειδικοί διαιτησίας", ενώ αναφέρεται ότι η ομοσπονδία θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της εθνικής ομάδας.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ