ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Μουντιάλ 2022, Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Μέσι θα σηκώσει το τρόπαιο, δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί ο Ρονάλντο έφυγε από τη Γιουνάιτεντ"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Έμπολι
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Έμπολι © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Αργεντινή κι ο Λιονέλ Μέσι αυτοί που θα κατακτήσουν το Μουντιάλ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως δεν θα γίνει ποτέ γνωστός ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης του Ρονάλντο από τη Γιουνάιτεντ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη συνέντευξη που έδωσε στην Gazzetta dello Sport δήλωσε πως είναι γραφτό να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή για να σηκώσει το τρόπαιο ο Λιονέλ Μέσι.

Ο 41χρονος Σουηδός στάθηκε και στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ο πραγματικός λόγος του "διαζυγίου" μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα γίνει ποτέ γνωστός.

Το πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport (13/12)
Το πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport (13/12)

ομίζω ότι είναι ήδη γραφτό ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ και ξέρετε ποιον εννοώ. Νομίζω ότι ο Μέσι θα σηκώσει το τρόπαιο, είναι ήδη γραφτό", δήλωσε ο Σουηδός και σχολίασε την πρόκριση του Μαρόκου:

"Δεν νομίζω ότι είναι έκπληξη, γιατί ήξερα ότι ήταν καλοί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο όλα μπορούν να συμβούν. Το ότι έφτασαν στον ημιτελικό, ίσως ήταν λίγο έκπληξη, αλλά να θυμάστε ότι είναι μια καλή ομάδα, ένα καλό έθνος. Και αυτές οι εκπλήξεις νομίζω ότι αρέσουν στον κόσμο, το απολαμβάνουν γιατί θέλουν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, ώστε να υπάρχει αδρεναλίνη.

Όλοι θέλουν να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν το καταφέρνουν όλοι. Όλοι προσπαθούν και αν δεν το κατακτήσεις, προφανώς θα στεναχωρηθείς, αν το κερδίσεις, γίνεσαι επίσης, θα συγκινηθείς".

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: "Δεν θα μάθουμε ποτέ την αληθινή ιστορία σχετικά με την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ. Λένε ό,τι θέλουν να πουν, λέει ό,τι πρέπει να πει για να προστατεύσει τον εαυτό του. Όλοι όμως, είμαστε διαφορετικοί. Όλοι προσέχουν την εικόνα τους. Για μένα η τέλεια εικόνα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Την αληθινή ιστορία δεν θα τη μάθουμε φίλε μου".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ SERIE A PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ