ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Η τελευταία ευκαιρία για δόξα

Μουντιάλ 2022: Η τελευταία ευκαιρία για δόξα
© 2022 JULIO CORTEZ / AP IMAGES

Η Κροατία και το Μαρόκο αποχαιρετούν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, προσδοκώντας σε ακόμη μια νίκη -για λόγους γοήτρου.

Ο μικρός τελικός σε κάθε διοργάνωση μοιάζει να είναι ένα περιττό παιχνίδι. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο λόγος; Τόσο η Κροατία όσο και το Μαρόκο πήγαν πολύ πιο μακριά απ' ότι περίμενε κανείς, όπερ και σημαίνει πως θα απολαύσουν (και) αυτόν τον αγώνα.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Ο τρόπος με τον οποίο έμειναν εκτός τελικού κατέστησε σαφές πως η τετράδα ήταν το ταβάνι τους. Αν μη τι άλλο όμως, ουδεμία ομάδα θέλει να πει "αντίο" στην Ντόχα δίχως μια νίκη γοήτρου, δίχως το κερασάκι στην τούρτα.

Πόσω μάλλον όταν τόσο η Κροατία όσο και το Μαρόκο είχαν παίκτες που έλαμψαν με το πληθωρικό παιχνίδι τους. Κι αν για τον Λούκα Μόντριτς όσα έκανε, μοιάζουν φυσιολογικά και αναμενόμενα, για τον Σόφιαν Άμραμπατ δεν ήταν έτσι ακριβώς. Ο μέσος της Φιορεντίνα απογείωσε τις μετοχές του, μπήκε -για τα καλά- στο μάτι των μεγάλων της Ευρώπης και έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μετά από τον χειμώνα θα βρίσκεται στο προσκήνιο.

Μαζί, θα απολαύσουν τον τελευταίο αγώνα στη διοργάνωση οι φίλοι του Μαρόκου, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να νιώθουν γεμάτοι από αυτά που είδαν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ