ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Η πρώτη ένδειξη μουρμούρας στην Αγγλία

Μουντιάλ 2022: Η πρώτη ένδειξη μουρμούρας στην Αγγλία
© 2022 JULIO CORTEZ / AP IMAGES

Οι ΗΠΑ ήταν εμφανώς ανώτερες απέναντι στην Αγγλία, γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους φίλους των "τριών λιονταριών".

Από την απόλυτη αποθέωση στην γκρίνια και τη μουρμούρα. Μέσα σε τέσσερις ημέρες, οι φίλοι της Αγγλίας πήγαν από το ένα άκρο στο άλλο, δεδομένης της εμφάνισης των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ απέναντι σε Ιράν και ΗΠΑ.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Η κυριαρχία των ΗΠΑ στον χώρο του κέντρου και η αδυναμία της Αγγλίας να "χτίσει" με τον δέοντα τρόπο τις επιθέσεις της, δημιούργησαν αρκετή μουρμούρα στην εξέδρα. Όποτε αυτή εκδήλωνε τα συναισθήματά της.

Βλέπετε, εν αντιθέσει με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στο Ιράν, αυτή τη φορά οι φίλοι της Αγγλίας στις εξέδρες του Al Bayt Stadium ήταν (υπερβολικά) ήσυχοι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάτι η απογοητευτική εμφάνιση των "τριών λιονταριών" κάτι η έλλειψη αλκοόλ (παίζει κι αυτό τον ρόλο του) δεν επέτρεψαν στον κόσμο να απελευθερωθεί και να εκδηλωθεί, με τον τρόπο που συνηθίζει.

Γι' αυτό κιόλας, άπαντες αποχώρησαν από το γήπεδο σε απόλυτη ησυχία. Σε τέτοιο βαθμό που θα νόμιζε κανείς πως η Αγγλία είτε ηττήθηκε είτε αποκλείστηκε.

Την ίδια ώρα, στην απέναντι πλευρά υπήρχαν μπόλικα χαμόγελα, αλλά η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία δεν διαμορφώνει συνθήκη υπεροχής για τις ΗΠΑ, σε ό,τι αφορά στην πρόκριση. Κι αυτό γιατί για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επικρατήσουν του Ιράν την τελευταία αγωνιστική.

Τη δυναμική την έχουν, όπως επίσης την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου τους. Μένει να τα καταφέρουν στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ