ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Η απίστευτη ατάκα του Φαν Χάαλ στη σύζυγό του: "Έλα στο ξενοδοχείο για να το κάνουμε"

Ο Φαν Χάαλ στην προπόνηση της Ολλανδίας μιλάει στη σύζυγό του
Ο Φαν Χάαλ στην προπόνηση της Ολλανδίας μιλάει στη σύζυγό του PRINT SCREEN

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε πολύ καλή διάθεση μετά την προπόνηση της εθνικής Ολλανδίας και απευθυνόμενος στη σύζυγό του, Τρους, την προσκάλεσε on camera στο ξενοδοχείο του για να συνευρεθούν ερωτικά.

Η Ολλανδία έκανε πρεμιέρα στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ τη Δευτέρα (21/11), επικρατώντας της Σενεγάλης 2-0, με τη διάθεση του Λουίς Φαν Χάαλ να είναι στα ύψη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "οράνιε" είχε μία επική συνομιλία με τη σύζυγό του, Τρους, την Τρίτη (22/11) μετά την προπόνηση της ομάδας, αφήνοντας άπαντες -που ήταν μάρτυρες - άφωνους.

Ο 71χρονος, έχοντας διάθεση για πλάκα, απευθύνθηκε στη γυναίκα του και τις έκανε μία πρόταση, που σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε να κάνει δημόσια.

"Μα μπορείς να έρθεις στο ξενοδοχείο. Απλά στο δωμάτιό μου για να το κάνουμε", ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ, προκαλώντας γέλιο και αμηχανία στους γύρω του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ VIRAL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ