ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γιος Μαραντόνα: "Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος για την Αργεντινή"

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα @ 2010 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Μαραντόνα Τζούνιορ, δήλωσε πως ο θρύλος της Αργεντινής θα είναι περήφανος για την "αλμπισελέστε" και την πορεία της στο Μουντιάλ, ενώ τόνισε δεν πρέπει να συγκρίνεται ο Λιονέλ Μέσι με τον πατέρα μου.

Ο Λιονέλ Μέσι θα διεκδικήσει το απόγευμα της Κυριακής (18/12) απέναντι στη Γαλλία την κατάκτηση του πρώτου του Μουντιάλ και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Αργεντινή για τρίτη φορά στην κορυφή της παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Μαραντόνα Τζούνιορ, μίλησε για τον πατέρα του, δηλώνοντας πως θα ήταν περήφανος για την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Παράλληλα, σχολίασε τη σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον θρύλο της Αργεντινής και τον Μέσι, εξηγώντας πως αυτού του είδους η σύγκριση δεν ευνοεί κανέναν.

"Το ζω σαν "loco", βλέπω όλους τους αγώνες, παρακολουθώ όλες τις ειδήσεις, θέλω να βάλω το τρίτο αστέρι στο στήθος μου, γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά. Τα δίνουν όλα για τη φανέλα και ελπίζω να τα καταφέρουν.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο πατέρας μου είναι περήφανος για τον τρόπο που υπερασπίζονται τη φανέλα και τη θέληση που έχουν. Για μένα, ο μπαμπάς μου είναι περήφανος για αυτούς από εκεί πάνω.

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Μέσι, όπως απολαύσαμε τον γέρο μου. Λοιπόν, πρέπει να απολαύσουμε τον Μέσι με τον ίδιο τρόπο. Δεν μου αρέσει να τους συγκρίνω γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνω.

Δεν κάνει καλό. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, οι ιστορίες μεταξύ τους θα είναι παρόμοιες, αλλά θέλω να απολαύσω τον Λιονέλ και μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου ο μπαμπάς μου και αυτός είναι αγκαλιά και μαζί. Ελπίζω να συμβεί και αν συμβεί θα είμαι απίστευτα χαρούμενος για τον Λίο. Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής του και θα τον αγαπώ πάντα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (19:00 - 20:00).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ