ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες των ομάδων που ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα των ακαδημιών της Μποντί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα των ακαδημιών της Μποντί PRINT SCREEN

Οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες των ερασιτεχνικών ομάδων που ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο, σε μια όμορφη πρωτοβουλία για να τιμήσουν τις ποδοσφαιρικές τους ρίζες. Ο Ματέο Γκεντουζί ήταν ο μοναδικός που δεν συμμετείχε.

Οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα του πρώτου συλλόγου με τον οποίο αγωνίστηκαν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Μία όμορφη πρωτοβουλία αφιερωμένη στις ερασιτεχνικές ομάδες, που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Από τη φωτογραφία απουσίαζε μόνο ο Ματέο Γκεντουζί.

Ο μέσος της Μαρσέιγ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν και ως εκ τούτου, η Γαλλική Ομοσπονδία ήθελε να αποφύγει το ενδεχόμενο αρνητικών σχολίων στα social media λόγω της αντιπαλότητας των δύο ομάδων.

Ένας ακόμη λόγος, ήταν ότι η Παρί δεν θεωρείται ερασιτεχνικός σύλλογος.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ