ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ: "Η Ολλανδία είναι πιο δυνατή από το 2014, είμαι οπαδός του Μανέ"

Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ: "Η Ολλανδία είναι πιο δυνατή από το 2014, είμαι οπαδός του Μανέ"
@2022 PATRICK POST/AP IMAGES

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υποστήριξε πως η φειτνή Ολλανδία είναι καλύτερη από την ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ του 2014 ενώ δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Σαντιό Μανέ, που λόγω τραυματισμού θα λείψει από το μεγάλο ραντεβού.

Η Ολλανδία κατέκτησε την 3η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πριν από οκτώ χρόνια και το γεγονός αυτό κάνει τον Λουίς Φαν Χάαλ να ονειρεύεται και να το κάνει χωρίς να κρύβεται, με τον ομοσπονδιακό προπονητή των οράνιε να είναι ξανά στον πάγκο της εθνικής ομάδας όπως και το 2014 και να υποστηρίζει πως αυτή η ομάδα που έχει τώρα στα χέρια του είναι αρκετά καλύτερη.

"Το 2014 τερματίσαμε τρίτοι έχοντας μία ομάδα που ήταν ποιοτικά σε χαμηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με την τωρινή. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ", τόνισε ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην Σενεγάλη την ερχόμενη Δευτέρα (21/11), για να προσθέσει:

"Η Σενεγάλη είναι πρωταθλήτρια Αφρικής και δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα έχουν τον Σαντιό Μανέ αλλά και από εμάς θα λείπει ο Ντεπάι.. Είμαι οπαδός του Μανέ, όταν ήμουν προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχα προσπαθήσει να τον πάρω.

Πιστεύω ότι είναι μεγάλη απώλεια για την Σενεγάλη αλλά από εμάς θα λείψει ένας παίκτης με περισσότερα γκολ και περισσότερες ασίστ.

Πιστεύω πως η Ισπανία είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει αλλά και για τον προπονητή της. Ο Λουίς Ενρίκε ήταν ήταν ένας παίκτης πάνω στον οποίο μπορούσες να στηριχτείς όταν αγωνιζόταν".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ