ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Επεισόδια Μαροκινών με την αστυνομία σε Ολλανδία και Βέλγιο

Επεισόδια στις Βρυξέλλες μετά τον ημιτελικό Γαλλία - Μαρόκο
Επεισόδια στις Βρυξέλλες μετά τον ημιτελικό Γαλλία - Μαρόκο 20222 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP PHOTO

Πέρα απ' όσα τραγικά συνέβησαν στη Γαλλία ένταση υπήρξε τόσο στο Βέλγιο όσο και στην Ολλανδία μεταξύ Μαροκινών και Αστυνομίας..

Βραδιές έντασης πέρα από τη Γαλλία έζησαν τόσο το Βέλγιο όσο και η Ολλανδία, δύο χώρες όπου υπάρχει έντονη παρουσία Μαροκινών.

Όπως συνέβη στη Γαλλία όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Στα σημεία όπου είχαν συγκεντρωθεί Μαροκινοί για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ξέσπασαν επεισόδια με την Αστυνομία.

Στις Βρυξέλλες οι Μαροκινοί μετά την ήττα της ομάδας τους άρχισαν να πετούν αντικείμενα στα όργανα τάξης που απάντησαν με χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.

Στη Ολλανδία είχαμε ένταση σε τρεις πόλεις, συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, το Ρότερνταμ και την Ουτρέχτη. Εκεί τα επεισόδια ήταν πιο έντονα με αποτέλεσμα να έχουμε δεκάδες συλλήψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ολλανδικών Μέσων τονίζουν ότι υπήρξαν τραυματισμοί με χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός άνδρα στο Ρότερνταμ του οποίου έσπασε η μύτη από πέτρα που δέχτηκε.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ