ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Ένας αγώνας έμεινε...

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει στο Αργεντινή - Ολλανδία
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει στο Αργεντινή - Ολλανδία © 2022 RICARDO MAZALAN / AP IMAGES

Η Αργεντινή πήρε πολύ εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τον Λιονέλ Μέσι να απέχει έναν αγώνα από την κατάκτηση του τελευταίου τροπαίου που λείπει από τη συλλογή του.

Ενενήντα λεπτά μακριά από την κορυφή του κόσμου βρίσκεται πλέον η Αργεντινή. Κι αντίστοιχα, ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ενενήντα λεπτά μακριά από την κατάκτηση της μοναδικής κορυφής που του λείπει.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Ο ημιτελικός με την Κροατία αποτέλεσε ακόμη μια προσωπική ραψωδία του Νο10 της Αργεντινής. Από την αρχή ως το τέλος. Η ψυχραιμία και η ακρίβεια στην εκτέλεση του πέναλτι, το χορευτικό στην ασίστ που έδωσε για το τρίτο γκολ της ομάδας του. Όλα. Από την αρχή ως το τέλος είχαν την υπογραφή του.

Η αλήθεια είναι πως άπαντες περιμέναμε πολύ πιο σκληρό και κλειστό παιχνίδι, φρόντισε όμως ο ίδιος να κάνει τα πάντα πιο απλά με τις σκέψεις και τις εμπνεύσεις του. Κι ύστερα, ανέλαβε ο Χουλιάν Άλβαρες.

Την ίδια ώρα, στην απέναντι πλευρά άπαντες είχαν σαστίσει. Ο κόσμος της Κροατίας στις εξέδρες δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλμό, την ένταση, την τρέλα των προηγούμενων αγώνων. Δεν τους άφησε ο Λιονέλ Μέσι να πιστέψουν ότι μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι, όπως έκαναν με την Βραζιλία.

Κι όσο περισσότερο οι φίλοι της "χρβάτσκα" σιωπούσαν, τόσο περισσότερο έπαιρναν αέρα εκείνοι της "αλμπισελέστε". Με την σκέψη πλέον, στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ