ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: Ο απόλυτος σταρ της Γαλλίας δεν δίνει συνεντεύξεις και πληρώνει από την τσέπη του

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Γαλλία - Πολωνία
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Γαλλία - Πολωνία 2022 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε το λόγο που δεν θέλει να εμφανίζεται στις συνεντεύξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως επίσης ότι πληρώνει τη ζημιά από την τσέπη του.

Εξαιρετικό Μουντιάλ 2022 πραγματοποιεί ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Κατάρ, καθώς έχει πέντε γκολ και οδήγησε την Γαλλία στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ο σταρ της Παρί είναι το πρόσωπο των Μπλε και πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ για να κάνει το ριπίτ.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι γιατί ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφεύγει να μιλάει στους δημοσιογράφους όσο είναι στο Κατάρ. Ο παίκτης έχει δώσει εξήγηση...

Συγκεκριμένα, έχει πει πως θέλει να είναι 100% συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν θέλει να ξοδεύει ενέργεια σε άλλες δραστηριότητες. Μάλιστα, τον είχαν ενημερώσει πως για την απόφασή του αυτή η ομοσπονδία θα τιμωρείται.

Τότε ήταν που ο Εμπαπέ αποκάλυψε πως δεν θέλει η ομοσπονδία να επωμιστεί τις κυρώσεις δικών του αποφάσεων, οπότε θα πληρώνει εκείνος από την τσέπη του τα πρόστιμα που έρχονται εξαιτίας του στην γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

"Δεν έχω κάτι προσωπικό με τους δημοσιογράφους, δεν έχω κάτι εναντίον των ανθρώπων. Θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος στη διοργάνωση. Θα πληρώσω προσωπικά το πρόστιμο για την εθνική Γαλλίας. Η ομοσπονδία δεν πρέπει να πληρώνει για μία απόφαση προσωπική".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ