ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: "Ήρθα εδώ για να κατακτήσω το Μουντιάλ, αυτή είναι η διοργάνωση των ονείρων μου"

Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: "Ήρθα εδώ για να κατακτήσω το Μουντιάλ, αυτή είναι η διοργάνωση των ονείρων μου"
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απέχει τρία ματς από το να γράψει ιστορία κατακτώντας δύο Μουντιάλ πριν κλείσει τα 24 του χρόνια και με δηλώσεις του μετά από το ματς με την Πολωνία ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο μοναδικός του στόχος.

Η Γαλλία καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Πολωνία επικρατώντας 3-1 στη μεταξύ τους κόντρα για τη φάση των 16 του Μουντιάλ και ο καταλύτης αυτής της νίκης δεν ήταν άλλος από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 23χρονος φορ πέτυχε δύο εκπληκτικά γκολ στο δεύτερο μέρος απέναντι στους Πολωνούς και έφτασε τα 5 στο Μουντιάλ του Κατάρ ενώ συνολικά έχει 9 σε τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσα έχει και ο 35χρονος Λιονέλ Μέσι και ένα περισσότερο από τον 37χρονο Ρονάλντο.

"Για να είμαι ειλικρινής, ο μόνος στόχος για μένα είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για μένα είναι να κερδίσω στον προημιτελικό. Αυτό ονειρεύομαι.

Το μόνο πράγμα που ονειρεύομαι είναι το επόμενο ματς. Για αυτό ήρθα εδώ. Ήρθα για να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν ήρθα για να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα ή το Χρυσό Παπούτσι.

Αν τα καταφέρω και αυτά φυσικά και θα είμαι χαρούμενος , αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την εθνική Γαλλίας να κερδίσει.

Αυτή είναι η διοργάνωση των ονείρων μου, προετοιμάζομαι όλη τη σεζόν αγωνιστικά και σωματικά", τόνισε ο Κιλιάν Εμπαπέ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να προσθέτει με νόημα:

"Ο Κιλιάν δεν έκανε απέναντι στην Πολωνία το καλύτερο παιχνίδι του. Το ξέρει και ο ίδιος...".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Sho

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ