ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Χεορχίνα για Ρονάλντο: "Τι κρίμα που δεν απόλαυσα τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά"

Η σύντροφος του Ρονάλντο, Χεορχίνα, παρακολουθεί το Πορτογαλία - Ελβετία
Η σύντροφος του Ρονάλντο, Χεορχίνα, παρακολουθεί το Πορτογαλία - Ελβετία INSTAGRAM / @GEORGINAGIO

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία, αλλά εξέφρασε με ποστ στο Instagram τη λύπη της που δεν είδε τον αγαπημένο της να ξεκινά βασικός.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ελβετία, ωστόσο ήταν εκείνος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλου του γηπέδου και μαγνήτισε την προσοχή εκατοντάδων φωτογράφων, οι οποίοι επέλεξαν να φωτογραφίζουν εκείνον και όχι τη βασική ενδεκάδα.

Στις εξέδρες βρέθηκε κι η οικογένεια του Πορτογάλου σταρ, με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, να δίνει το "παρών".

Μάλιστα, με ποστ στο Instagram εξέφρασε τη λύπη της που δεν είδε τον αγαπημένο της να αγωνίζεται καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

"Συγχαρητήρια Πορτογαλία. Καθώς οι 11 παίκτες τραγούδησαν τον ύμνο όλα τα βλέμματα ήταν συγκεντρωμένα πάνω σου.

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να απολαύσω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά. Οι φίλαθλοι δεν έχουν σταματήσει να σε αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά σου.

Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπητός σου φίλος Φερνάντο να συνεχίσουν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να ζήσουμε άλλη μια τέτοια νύχτα", έγραψε η σύντροφός του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ