ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Σκαλόνι έριξε "βόμβα", λέγοντας πως μπορεί να αλλάξει η λίστα

Argentina's coach Lionel Sebastian Scaloni, gestures during a news conference ahead of a friendly match with UAE on November 16th, at Al Wahda Stadium, in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Tuesday, Nov. 15, 2022. (AP Photo/Hussein Malla)
Argentina's coach Lionel Sebastian Scaloni, gestures during a news conference ahead of a friendly match with UAE on November 16th, at Al Wahda Stadium, in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Tuesday, Nov. 15, 2022. (AP Photo/Hussein Malla) @2022 HUSSEIN MALLA/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αιφνιδίασε άπαντες στη συνέντευξή του που ακολούθησε το 5-0 της Αργεντινής επί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τονίζοντας πως υπάρχουν παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι και ότι ενδέχεται να αλλάξει τη λίστα ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ.

Η εθνική Αργεντινής φιλοδώρησε με πέντε γκολ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση στο Άμπου Ντάμπι και σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους της ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε από πλευράς Λιονέλ Σκαλόνι τα χαμόγελα "πάγωσαν".

Και αυτό γιατί έκανε γνωστό πως υπάρχουν παίκτες που δεν είναι 100% καλά και ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελική λίστα που δήλωσε πριν λίγες ημέρες. "Έχουμε λίγα προβλήματα και μερικές ημέρες για να αποφασίσουμε για την λίστα.

Υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε αλλαγές σε αυτήν αφού υπάρχουν παίκτες που δεν είναι 100% καλά. Ελπίζω να μην προχωρήσουμε σε αλλαγές όμως υπάρχει πιθανότητα.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απόψε αφού δεν ήταν σε θέση να παίξουν ή υπήρχε ρίσκο σε ενδεχόμενο συμμετοχής τους", τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, η δήλωση αυτή χτυπάει καμπανάκι για την κατάσταση των Νικολάς Γκονσάλες, Πάουλο Ντιμπάλα, Κριστιάν Ρομέρο, Πάπου Γκόμες και Μάρκος Ακούνια, με το πρωτόκολλο της FIFA να υπαγορεύει πως κάθε εθνική ομάδα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελική λίστα που έχει δηλώσει λόγω τραυματισμού ή σοβαρής ασθένειας, μέχρι και 24 ώρες πριν από το πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ