ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Μπατιστούτα, Σορίν και Καμπιάσο πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους τη νίκη της ομάδας

Μπατιστούτα, Σορίν και Καμπιάσο πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους τη νίκη της Αργεντινής
Μπατιστούτα, Σορίν και Καμπιάσο πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους τη νίκη της Αργεντινής PRINT SCREEN

Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν τη νίκη της Αργεντινής οι θρύλοι της "αλμπισελέστε", Μπατιστούτα, Σορίν και Καμπιάσο, οι οποίοι τραγουδούσαν και χαίρονταν με τη ψυχή τους την πρόκριση που εξασφάλισε η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι στους "16" του Μουντιάλ.

Η Αργεντινή έκανε την Τετάρτη (30/11) ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του μεγάλου στόχου της, που δεν είναι άλλος από το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Επικρατώντας 2-0 της Πολωνίας, η "αλμπισελέστε" εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "16" και οι Αργεντινοί ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με την καρδιά τους χάρηκαν και τραγούδησαν και οι θρύλοι της Αργεντινής, που παρακολούθησαν το παιχνίδια από τις εξέδρες.

Συγκεκριμένα, Μπατιστούτα, Σορίν και Καμπιάσο τραγούδησαν σαν μικρά παιδιά τη μεγάλη νίκη της ομάδας, ενώ στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετείχαν επίσης, οι Αγκουέρο, Ζανέτι και Κρέσπο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ