ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Μεγάλωσε το αδιανόητο σερί της σε ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν την πρόκριση σε βάρος της Κροατίας
Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν την πρόκριση σε βάρος της Κροατίας 2022 PAVEL GOLOVKIN / AP PHOTO

Η Αργεντινή μετά την επικράτησή της απέναντι στην Κροατία διεύρυνε το αδιανόητο αήττητο σερί της σε ημιτελικά Μουντιάλ αφού σε έξι παρουσίες μετρά ισάριθμες προκρίσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του επικράτησαν 3-0 της Κροατίας και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής (18/12, 17:00) απέναντι στο νικητή του Γαλλία - Μαρόκο.

Με αυτόν τον τρόπο διεύρυναν το απίστευτο ιστορικό αήττητο σερί της αλμπισελέστε στα ημιτελικά. Η Αργεντινή βρέθηκε για έκτη φορά σε ημιτελικά και πήρε για ισάριθμη φορά την πρόκριση.

Καμία άλλη χώρα δεν έχει το απόλυτο, μόνο το Μαρόκο να πετύχει εάν προκριθεί εις βάρος της Γαλλίας στο δεύτερο ημιτελικό. Συνολικά, τις περισσότερες παρουσίες σε τελικό έχει η Γερμανία με 8 και ακολουθεί η Βραζιλία με 7.

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ σχολιάζουν τον μεγάλο ημιτελικό μεταξύ της Αργεντινής και της Κροατίας, ενώ οι απεσταλμένοι του SPORT24, Αλέξανδρος Τρίγκας και Βασίλης Τεμπέλης μεταφέρουν το κλίμα από τη Ντόχα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ