ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: To video από την εξεδρα με το τελευταίο πέναλτι και τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών

Το τελευταίο πέναλτι της Αργεντινής με τον Μοντιέλ και οι πανηγυρισμοί των παικτών της "Αλμπισελέστε"
Το τελευταίο πέναλτι της Αργεντινής με τον Μοντιέλ και οι πανηγυρισμοί των παικτών της "Αλμπισελέστε" PRINT SCREEN

Δείτε την εκτέλεση πέναλτι του Μοντιέλ που έδωσε στην Αργεντινή τον τίτλο από την εξέδρα του γηπέδου αλλά και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Μέσι και των συμπαικτών του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μοντιέλ ήταν ο παίκτης που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έστειλε όλη την Αργεντινή στα ουράνια. Δείτε την εκτέλεση του διεθνή μπακ από την εξέδρα του γηπέδου αλλά και το πως πανηγύρισαν ο Μέσι και οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Με το που κατέληξε στα δίχτυα η μπάλα οι Αργεντινοί σκόρπισαν σε τρια μέρη. Όλοι πήγαν πάνω στον Μοντιέλ που έβαλε το γκολ, άλλοι πάνω στον Μέσι που είχε μείνει στο κέντρο και άλλοι προς την εξέδρα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (19:00 - 20:00).

Μην χάσετε την Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ,για τον μεγάλο τελικό μεταξύ της Αργεντινής και της Γαλλίας, ενώ οι απεσταλμένοι του SPORT24, Αλέξανδρος Τρίγκας και Βασίλης Τεμπέλης θα μεταφέρουν το κλίμα από την Ντόχα.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ