ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Ο Μέσι έγραψε ιστορία, ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε όλες τις νοκ-άουτ φάσεις του τουρνουά

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Γαλλία
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Γαλλία © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Μέσι έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Μουντιάλ που κατάφερε να σκοράρει σε όλες τις νοκ-άουτ φάσεις της διοργάνωσης.

Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία, ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ για την "αλμπισελέστε" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Αργεντινός σταρ έγραψε για ακόμα μία φορά ιστορία, αφού μετά το γκολ στη φάση των 16, στους προημιτελικούς, στους ημιτελικούς, τώρα σκόραρε και στον τελικό, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από το φετινό Μουντιάλ δεν είχε βρει δίχτυα σε νοκ-άουτ φάση. Αντίθετα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το έκανε σε όλες τις νοκ-άουτ φάσεις.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (19:00 - 20:00).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ