ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Φιέστα σε ανοιχτό πούλμαν στο Λουσαΐλ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Φιέστα σε ανοιχτό πούλμαν στο Λουσαΐλ
TWITTER

Η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 και ως είθισται το πανηγύρισε στους δρόμους, πάνω σε ανοιχτό πούλμαν. Με τη διαφορά ότι η φιέστα άρχισε από το... Κατάρ!

Η Αργεντινή πανηγύρισε σε ανοιχτό πούλμαν την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, αλλά όχι στο Μπουένος Άιρες. Η φιέστα άρχισε από το Κατάρ και την πόλη του τελικού, το Λουσαΐλ.

Ύστερα από όσα συνέβησαν στο γήπεδο, οι παίκτες της Αργεντινής επιβιβάστηκαν σε ανοιχτό πούλμαν ντυμένο στα γαλάζια και με το μήνυμα "πρωταθλητές", το γέμισαν με σημαίες της χώρας και βγήκαν στους δρόμους του Λουσαΐλ.

Οι φίλαθλοι κατέκλυσαν τα πεζοδρόμια και απαθανάτιζαν τις στιγμές με τα κινητά τους, κάτι που έκαναν και οι παίκτες της "αλμπισελέστε".

Φυσικά, αυτός είναι ο πρώτος γύρος πανηγυρισμών, με την... αυθεντική παρέλαση σε ανοιχτό πούλμαν να προγραμματίζεται με την επιστροφή στην πατρίδα της Αργεντινής.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ