ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αντσελότι για Ρονάλντο: "Δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, αντίθετα τα έλυνε"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιάζει τον Κάρλο Αντσελότι
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιάζει τον Κάρλο Αντσελότι © 2014 PAUL WHITE / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε στη συνέντευξή του στην Corriere dello Sport ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα δύο χρόνια συνεργασίας του στη Ρεάλ δεν του δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.

Ο Κάρλο Αντσελότι υπήρξε προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ για δύο χρόνια (2013/14-2014/15), πανηγυρίζοντας μαζί το Champions League του 2014 και το ισπανικό Κύπελλο.

Ο Ιταλός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο σταρ και την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο.

Αυτό που φρόντισε βέβαια, να ξεκαθαρίσει ο Αντσελότι είναι πως ο CR7 δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα για εκείνον το διάστημα που συνεργάστηκαν.

"Είναι καλό να αισθάνεται σαν 20χρονος, αλλά το σώμα του μπορεί να μην του δώσει τις απαντήσεις που ψάχνει. Πάντα φρόντιζε τον εαυτό του, αλλά ο ανταγωνισμός στην εθνική είναι δυνατός. Αν το καλοσκεφτούμε, ακόμα και κάποιος σαν τον Ραφαέλ Λεάο ξεκινάει στον πάγκο", δήλωσε και συνέχισε:

"Ποτέ δεν υπήρξαν προβλήματα. Τον είχα μαζί μου για δύο χρόνια και δεν μου δημιούργησε ποτέ προβλήματα. Στην πραγματικότητα, τα έλυσε. Ένας παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πρόβλημα. Ο Κριστιάνο είναι ένας αθλητής που προπονείται καλά και είναι πάντα προσεκτικός Για μένα ήταν εύκολο να το διαχειριστώ".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ