ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Άλβες για Νεϊμάρ: "Δεν νομίζω ότι είναι το τελευταίο του, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζεται"

Ο Ντάνι Άλβες με τον Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας
Ο Ντάνι Άλβες με τον Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες δεν πιστεύει ότι το φετινό Μουντιάλ θα είναι το τελευταίο για τον Νεϊμάρ και στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα τόνισε πως το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η απογοήτευση και το σοκ ήταν τεράστιο για τη Βραζιλία, με τους παίκτες της "σελεσάο" να είναι απαρηγόρητοι.

Ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ στις δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξει σε Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας.

Ωστόσο, ο Ντάνι Άλβες έχει διαφορετική άποψη, τονίζοντας πως το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το τελευταίο μου, για μένα ήρθε η ώρα να το πω αυτό. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο για τον Νεϊμάρ. Είναι υπέροχος, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζεται να συνεχίσει".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ