ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Αλλάζει η μπάλα του τουρνουά στα 4 τελευταία ματς, η Αλ Χιλμ παίρνει τη θέση της Αλ Ρίχλα

Μουντιάλ 2022: Αλλάζει η μπάλα του τουρνουά στα 4 τελευταία ματς, η Αλ Χιλμ παίρνει τη θέση της Αλ Ρίχλα
@2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Η αντίστροφη μέτρηση για τους ημιτελικούς του Μουντιάλ άρχισε και η FIFA προχώρησε σε μία ακόμα εντυπωσιακή αλλαγή, με την "Αλ Χιλμ" να είναι η επίσημη μπάλα του τουρνουά για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια αντικαθιστώντας την "Αλ Ρίχλα".

Την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη το Κατάρ θα ζήσει μεγάλες στιγμές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αφού θα διεξαχθούν τα ματς Αργεντινή - Κροατία και Γαλλία - Μαρόκο που θα δώσουν το ζευγάρι του τελικού του 22ου Μουντιάλ, με την FIFA να ετοιμάζεται να υποδεχτεί αυτές τις αναμετρήσεις εισάγοντας κάτι νέο στο τουρνουά.

Αυτή η φρεσκάδα θα έρθει μέσα από την επίσημη μπάλα της διοργάνωσης, με την "Αλ Ρίχλα" (στα αραβικά σημαίνει "το ταξίδι"), η οποία χρησιμοποιήθηκε στα πρώτα 60 ματς να μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας δίνοντας τη θέση της στην "Αλ Χιλμ" (στα αραβικά σημαίνει "το όνειρο"), για τα τέσσερα τελευταία ματς.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η νέα μπάλα θα είναι ακόμα πιο ευαίσθητη στο ημιαυτόματο οφσάιντ, προκειμένουν οι αποφάσεις να είναι πιο γρήγορες και πιο ακριβείς.

"Η μπάλα προσφέρει την τελευταία εξέλιξη στο σχεδιασμό και την ίδια τεχνολογία της Adidas που ανήκει ήδη στην Al Rihla και η οποία κατά τη διάρκεια αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει βοηθήσει πολύ τους διαιτητές να λαμβάνουν αποφάσεις πιο γρήγορα και σωστά", εξηγεί μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου της FIFA.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ