ΤΟΥΡΚΙΑ

Μουλεμό: "Έχω πρόταση από την ΑΕΚ"

20090103 - VALENCIA, SPAIN: Standard's Landry Mulemo pictured, on the second training day in Valencia, Saturday 03 January 2009. The Standard soccer team will stay for 8 days in Valencia, Spain, for their winter training period. 
BELGA PHOTO DIRK WAEM
Μουλεμό BELGA

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ δηλώνει ο Βέλγος αριστερός μπακ Λαντρί Μουλεμό, που ήταν στην λίστα της Ένωσης το καλοκαίρι που μας πέρασε.

"Ο Μουλεμό άργησε έξι μήνες", θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος του κειμένου, καθώς ο 24χρονος άσος ήταν από τις πρώτες επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το αριστερό άκρο το καλοκαίρι.

Τελικά ο Μουλεμό προτίμησε τα χρήματα της Μπουκασπορ, τα οποία όπως θα διαβάσετε παρακάτω δεν τα πήρε και ποτέ.

Ο 24χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής επέλεξε την Μπουκασπόρ εξαιτίας της εξαιρετικής προσφοράς που του έκανε, όμως η ομάδα του χρωστάει τώρα περίπου 50.000 ευρώ και δεν έχει σκοπό να του τα δώσει.

Έτσι λοιπόν θυμήθηκε την... αγάπη που έχει προς της ΑΕΚ και δήλωσε: "Με θέλει η ΑΕΚ, αφού δεν με πληρώνουν εδώ ας με αφήσουν να φύγω", είπε ο ποδοσφαιριστής με τον μάνατζερ του να το επιβεβαιώνει:

"Έχουμε πρόταση στα χέρια μας και αν δεν αλλάξει κάτι με την Μπουκασπόρ, τότε θα κάνουμε προσφυγή και θα πάμε στην ΑΕΚ".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ