CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: “Ο φίλος μου, ο Χάρι”

Η κληρωτίδα της φάσης των "8" του Champions League επεφύλασσε στον Μουρίνιο επιστροφή στο Λονδίνο, ώστε να αντιμετωπίσει την Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ και ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα 'χει την ευκαιρία να παίξει πάλι στην Αγγλία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε με την Τότεναμ, όχι επειδή πιστεύω ότι θα ‘ναι εύκολος αντίπαλος -πιστεύω ότι δεν θα ναι- αλλά επειδή θα βρεθώ ξανά στο Λονδίνο, σ’ ένα αγγλικό στάδιο και θα συναντήσω τον Χάρι (Ρέντναπ) για να τον συγχαρώ για τη σπουδαία δουλειά που χει κάνει“, ανέφερε ο “Εκλεκτός”.

Έφυγα απ’ την Αγγλία το 2008 και τότε τα “σπιρούνια” δεν ήταν καν στο Κύπελλο UEFA, δεν τερμάτιζαν μέσα στους πρώτους έξι της Πρέμιερσιπ“.

Ο Μάρτιν Γιολ ξεκίνησε την καλή δουλειά και ο Χάρι τη συνέχισε με απίστευτο τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι φίλος μου, ένας απ’ τους λίγους καλούς φίλους που έκανα στην Αγγλία“, είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της Τότεναμ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στο πώς περιμένει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις. ” Αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα είναι εκπληκτικά. Νίκησαν την Ίντερ, απέκλεισαν τη Μίλαν και τώρα παίζουν με την πρώτη των πρώτων, τη Ρεάλ των εννιά ευρωπαϊκών τίτλων“.

Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Γνωρίζω τη νοοτροπία των αγγλικών ομάδων, τον τρόπο που παίζουν στην έδρα τους, το ότι παίζουν με ψυχή σε κάθε λεπτό του αγώνα“, σχολίασε ο 48χρονος προπονητής.

Τέλος, σχολίασε και το ενδεχόμενο να συναντηθεί η ομάδα του με την Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς: ” Οι πιθανότητες να δούμε έναν ημιτελικό Ρεάλ – Μπάρτσα είναι ίδιες με το να δούμε το Τότεναμ – Σαχτάρ. Δεν έχει νόημα να μιλάς για έναν ημιτελικό όταν δεν ξέρεις ποιες ομάδες θα ‘ναι σ’ αυτόν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ