ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Μοράτα: "Εάν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία, θα έλεγα ότι το όνειρό μου είναι να παίξω εκεί"

Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Άλβαρτο Μοράτα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην πρόταση που δέχθηκε από τη Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι, όσο και για την κριτική που του ασκείται.

Ο Άλβαρο Μοράτα παρά το έντονο πρέσινγκ που δέχθηκε από τη Σαουδική Αραβία, παρέμεινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία έχει σκοράρει φέτος επτά φορές σε οκτώ συμμετοχές.

Ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε στις επιλογές που είχε το φετινό καλοκαίρι και τόνισε ότι γελάει με βιντεάκια που τον δείχνουν να δηλώνει πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην εκάστοτε ομάδα που υπογράφει.

"Είχα πολλές επιλογές και δεν εάν ξέρω εάν ο άνθρωποι από τις τόσες πολλές ομάδες που με θέλουν είναι τρελοί. Πάντα έχω επιλογές. Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενη συνέντευξή μου, με κάνει να γελάω όταν βλέπω βιντεάκια μου που λέω ότι είναι όνειρο να παίξω για μία ομάδα. Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να παίξει για τις ομάδες που έχω αγωνιστεί" δήλωσε συγκεκριμένα.

Επιπλέον μίλησε για το πώς θα ήθελε να... πειράξει ανθρώπους που θέλουν να τον βλάψουν: "Το καλοκαίρι είχα πολλές επιλογές, αλλά επέλεξα να παραμείνω στην Ατλέτικο. Μετά την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, συνέχιζα να μιλώ με τον προπονητή μου και η εμπιστοσύνη του κλαμπ μου ήταν σημαντικό για την απόφασή μου.

Εάν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία, θα έλεγα ότι το όνειρό μου είναι να παίξω εκεί, απλά για να τα πειράξω ανθρώπους που θέλουν να με βλάψουν".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ