SERIE A

Μόρας: "Μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα ο Ιτούρμπε"

Μόρας: "Μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα ο Ιτούρμπε"

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες.

Ένας από τους παίκτες που εντυπωσιάζουν στη φετινή Serie A είναι ο Χουάν Ιτούρμπε. Η πορεία της Ελλάς Βερόνα είναι εξαιρετική και η συμβολή του Αργεντινού σε αυτό ήταν καθοριστική.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 20χρονο με τις Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ να είναι μεταξύ αυτών. Με τη συγκεκριμένη αφορμή ο Βαγγέλης Μόρας ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Το ίδιο είχε κάνει και πρόσφατα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr .

"Δουλεύει πάρα πολύ, αλλά πρέπει ακόμα να αποδείξει τι αξίζει. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης μας στην επίθεση μαζί με τον Λουκα Τόνι. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τόσο ποιοτικό. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης και νομίζω πως θα μπορούσε να παίξει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως για παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα εξαρτώνται από εκείνον.

Αν πιστέψει πως όλα έχουν τελειώσει θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Πραγματικά ελπίζω πως να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο" δήλωσε ο Μόρας, ο οποίος πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα των Βερονέζων.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ