ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης: "Συμβαίνουν αυτά όταν παίζεις Ευρώπη"

Μώραλης: "Συμβαίνουν αυτά όταν παίζεις Ευρώπη"
Γιάννης Μώραλης INTIME SPORTS

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας πως επηρεάστηκαν από το ματς με την Ντόρτμουντ που ακολουθεί.

Ο τέταρτος αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ μίλησε για την γκέλα της ομάδας του από τον ΟΦΗ και όπως υπογράμμισε οι ποδοσφαιριστές νόμιζαν πως το ματς τελείωσε στο 2-0.

Όσο για την Ντόρτμουντ, ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει ως επαγγελματίες να συνέλθουν και να κάνουν μια καλή εμφάνιση στην Γερμανία.

"Αν συνδυάζεις Champions League και Ελλάδα πράγματι η ομάδα μπορεί να μην απόλυτα συγκεντρωμένη και μπορεί να πίστεψαν οι ποδοσφαιριστές μας ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, τα παιχνίδια όμως δεν τελειώνουν αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής.

Για αυτό πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο μέλλον για να μην πετάμε βαθμούς οι οποίοι είναι κρίσιμοι και μπορούν να αποδειχθούν απολύτως σημαντικοί για το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά έχουμε και άλλα ματς σημαντικά, όπως είναι αυτό στη Γερμανία την Τρίτη αλλά και στον Άρη την άλλη εβδομάδα", υπογράμμισε αρχικά.

Για το αν επηρεαστούν οι παίκτες ενόψει Ντόρτμουντ: "Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δε νομίζω ότι ένα άτυχο αποτέλεσμα και μία στιγμή αδράνειας μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες και δεν πρέπει να τους επηρεάσει. Εμείς περιμένουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στη Γερμανία και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να συνεχίσουμε με ακόμη πιο καλές εμφανίσεις και προσοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ