ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης και επίσημα για την Δημαρχεία!

Μώραλης και επίσημα για την Δημαρχεία!
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μώραλης, έχοντας στο πλευρό του τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη, έθεσε και επίσημα την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Πειραιά στις επικείμενες εκλογές.

Ο Γιάννης Μώραλης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις επικείμενες εκλογές αυτοδιοίκησης τον Μάιο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να στηρίξει τον Γιάννη Μώραλη και να μην διεκδικήσει ο ίδιος την Δημαρχεία.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και με δήλωση του στάθηκε δυναμικά στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League θα έχει την συμπαράσταση όλης της Ολυμπιακής οικογένειας και σε δήλωση του αποκάλυψε την επιθυμία του να συμβάλλει στην αναγέννηση της πόλης διεκδικώντας την Δημαρχεία στις εκλογές.

Η δήλωση του Γιάννη Μώραλη:

"Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους.

Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.

Γι' αυτό σας προσκαλώ όλες και όλους να βαδίσουμε μαζί ενώνοντας δυνάμεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ