Μώραλης: “Είμαστε οι καλύτεροι”

Ο Γιάννης Μώραλης σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι δήλωσε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη και ότι μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δ’ αντιπροέδρου των “ερυθρολεύκων”:
” Θέλαμε τη νίκη για προφανείς λόγους. Όχι μόνο για να διατηρήσουμε τη διαφορά, αλλά κι επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά, εγώ δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τόσο μεγάλη διαφορά.
Τελικά χάσαμε, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι και πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να δούμε και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις για τις οποίες δεν έχουμε άποψη τώρα, όπως για παράδειγμα το πέναλτι και η αποβολή. Επαναλαμβάνω πως έχουμε καλύτερη ομάδα “.