ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: Ο Ζάετς τον κάλεσε να επιστρέψει στην Ντίναμο μέσω διαφημιστικής καταχώρησης στην "Marca"

Ο Λούκα Μόντριτς
Ο Λούκα Μόντριτς @ 2023 MANU FERNANDES / AP IMAGES

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε η Ντίναμο Ζάγκρεμπ για να ζητήσει από τον Λούκα Μόντριτς να επιστρέψει στις ρίζες του και να ξαναφορέσει τη φανέλα της, με τον Βέλιμιρ Ζάετς να το κάνει μέσω ολοσέλιδης διαφημιστικής καταχώρησης στην "Marca".

Ο Λούκα Μόντριτς πραγματοποιεί μία πολύ μεγάλη καριέρα σε τοπ ποδοσφαιρικό επίπεδο τα τελευταία 16 χρόνια, αρχικά με τη φανέλα της Τότεναμ (2008-2012) και τα τελευταία 12 χρόνια με την Ρεάλ και το γεγονός αυτό κάνει υπερήφανη και την Ντίναμο Ζάγκρεμπ από τη στιγμή που σε εκείνη έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Πέρα όμως από τις όμορφες αναμνήσεις που έχουν από εκείνον, οι συμπατριώτες του ονειρεύονται να τον κάνουν ξανά δικό τους για να κλείσει εκεί την καριέρα του και φρόντισα να του στείλουν το σχετικό μήνυμα με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτό είχε την υπογραφή του Βέλιμιρ Ζάετς, με τον πρόσφατα εκλεγμένο πρόεδρο της Ντίναμο να πληρώνει μία ολόκληρη σελίδα στην μαδριλένικη εφημερίδα "Marca" για να κάνει διαφημιστική καταχώρηση, όπου υπάρχει μία τεράστια φανέλα των Κροατών με το όνομα του Μόντριτς και αναμένεται η υπογραφή του.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο πάντως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με την Ρεάλ να φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει πόστο στη διοίκηση αν κλείσει σε εκείνη την καριέρα της και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας του 2018 να έχει επίσης προτάσεις από Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ