ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: "Φυσικά και μου λείπει ο Μπενζεμά, όπως μου έλειπαν ο Μαρσέλο και ο Ρονάλντο"

Ο Λούκα Μόντριτς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μαρσέλο στη Ρεάλ
Ο Λούκα Μόντριτς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μαρσέλο στη Ρεάλ © 2017 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά έχει στοιχίσει στον Λούκα Μόντριτς, με τον Κροάτη να μιλάει γι' αυτή την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει επίσης με τους Ράμος, Ρονάλντο και Μαρσέλο.

Ο Λούκα Μόντριτς στη συνέντευξη του στο SN μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, Σέρχιο Ράμος, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο, τονίζοντας ότι τους δένουν πολλά.

Παράλληλα, τόνισε ότι γι' αυτόν δεν υπάρχει άλλη ομάδα πλην της Ρεάλ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πήγαινε στη Σαουδική Αραβία.

"Φυσικά και μου λείπει ο Μπενζεμά, ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Νιώθω την ίδια νοσταλγία όπως σε κάθε αποχώρηση φίλων μου, όπως του Σέρχιο Ράμος, του Μαρσέλο, του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτές είναι ιδιαίτερες σχέσεις, είμαστε δεμένοι για το υπόλοιπο της ζωής μας", είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία:

"Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Ρεάλ, δεν σκέφτομαι άλλες επιλογές. Ούτε χρειάζεται να τονώσω τον εγωισμό μου με αυτές τις φήμες για μεγάλες προσφορές. Θέλω απλώς να απολαμβάνω κάθε στιγμή στο ποδόσφαιρο και στη Ρεάλ και δεν βάζω όρια στον εαυτό μου.

Η Ρεάλ εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσουμε μαζί την άνοιξη, είχα την ίδια επιθυμία. Καθίσαμε και γρήγορα συμφωνήσαμε. Πάντα ήταν έτσι με την ομάδα μου, εδώ και 12 χρόνια, δεν μπορεί να αλλάξει. Η σχέση μας είναι εξαιρετική.

Αν κάποιος μού έλεγε πριν από 10 χρόνια ότι θα εξακολουθούσα να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και όλα όσα φέρνει το παιχνίδι, η προπόνηση, η συναναστροφή με τους συμπαίκτες, η υποστήριξη από τους οπαδούς, ειλικρινά δεν θα το πίστευα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ