ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: "Έχω ακόμη τη δύναμη και τη σωματική κατάσταση για να συνεχίσω στην ελίτ"

Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 PABLO GARCIA/AP IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς δήλωσε πως το όνειρό του είναι να αποσυρθεί στη Ρεάλ, τονίζοντας ότι η σωματική κι η ψυχική του κατάσταση τού επιτρέπει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Η πολυαναμενόμενη ανανέωση του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει.

Μιλώντας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο El Partidazo de COPE, ο Κροάτης διεθνής εξέφρασε την επιθυμία του να κρεμάσει τα παπούτσια του στη Ρεάλ, τονίζοντας ότι η σωματική κι η ψυχική του κατάσταση τού επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

"Δεν νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μου σεζόν στη Ρεάλ, δεν έχω σκεφτεί πολύ τι θα μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να πηγαίνω μέρα με τη μέρα.

Έχω ήδη πάρει μια απόφαση για το μέλλον μου, αλλά τώρα δεν πρόκειται να την αποκαλύψω. Ήταν λυπηρή η απόφαση του Κρόος να αποσυρθεί, αλλά ο αποχαιρετισμός του ήταν πολύ όμορφος και συγκινητικός.

Στην περίπτωσή μου θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στη Ρεάλ. Είναι πραγματικά αυτό που θέλω και αυτό που σκέφτομαι.

Θα ήταν όνειρο για μένα να αποσυρθώ σπίτι, στον σύλλογο της ζωής μου. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω να συνεχίσω εδώ, αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να κερδίσω το Champions League.

Πολλοί υποθέτουν ότι θα κερδίσουμε εύκολα, αλλά δεν είναι έτσι. Η απρόσμενη νίκη της Αταλάντα επί της Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League".

Αναφερόμενος στα 39 του χρόνια κι αν σκέφτεται να αποσυρθεί είπε: "Έχω ακόμη τη δύναμη και τη σωματική διάπλαση για να συνεχίσω στην ελίτ.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι τι κάνεις στο γήπεδο. Σωματικά νιώθω καλά. Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό πιστεύω. Αν κι όλα μπορούν να αλλάξουν σε έξι μήνες.

Αν δω ότι δεν είμαι καλά, θα το αποδεχτώ πρώτος και θα αποσυρθώ. Η σκέψη μου είναι να μείνω και να ζήσω στη Μαδρίτη όταν αφήσω το ποδόσφαιρο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ