CHAMPIONS LEAGUE

Μοντέλα: "Βελτιωνόμαστε"

Μοντέλα: "Βελτιωνόμαστε"

Καθόλου αποκαρδιωμένος από την, ομολογουμένως βαριά, ήττα της ομάδας του δεν φάνηκε ο προπονητής της Ρόμα, Βιντσέντσο Μοντέλα. Ο παλαίμαχος άσος των "τζιαλορόσι" δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, επισημαίνοντας πως με τον καιρό γίνεται καλύτερη.

Ο Μοντέλα θεωρεί πως παρά τον αποκλεισμό από τη Σαχτάρ η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως τα σημάδια βελτίωσης στην απόδοσή της δεν θα αργήσουν να φέρουν αποτελέσματα.

" Πριν το παιχνίδι ζήτησα από τους παίκτες μου να αποδείξουν ότι βελτιωνόμαστε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και την πρόκριση".

" Είμαι ικανοποιημένος επειδή η προσέγγισή μας στο παιχνίδι ήταν πολύ καλή και αγωνιστήκαμε καλά όσο ήμασταν με 11 εναντίον 11. Έπειτα αποβλήθηκε ο Μεξές και σ' αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να σταθείς με 10 παίκτες, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Σαχτάρ, που είναι πολύ ικανή στο να κρατά την κατοχή και να αξιοποιεί όλα τα μέρη του γηπέδου".

Τα παράπονα του πρώην άσου της Ρόμα και νυν τεχνικού των Ρωμαίων, είχαν να κάνουν κυρίως με τα νεύρα των παικτών του και τις αχρείαστες κάρτες που δέχτηκαν.

" Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά για μια ακόμα φορά τελειώσαμε τον αγώνα με 10 παίκτες και δεχτήκαμε μερικές κάρτες που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει".

" Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και δεν θα πρέπει να μας ρίξει το ηθικό αυτή η ήττα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ