ΗΡΑΚΛΗΣ

Μόνος απών ο Χλωρός

Μόνος απών ο Χλωρός
Χλωρος

O Γιάννης Χλωρός δεν προπονήθηκε λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο

Η ομάδα του Ηρακλή προπονήθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με όσους είχαν χθες πρόγραμμα εργομετρικών εξετάσεων να ακολουθούν χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πιο έντονους.
Όσο για τον Χλωρό παρέμεινε εκτός προπονήσεων και υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του τραβήγματος στον δεξιό δικέφαλο, από το οποίο ταλαιπωρείται ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, στην Μίκρα.

Από χθες εξάλλου οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πήραν στα χέρια τους τον εσωτερικό κανονισμό για τη φετινή χρονιά που τους μοιράστηκε από τον Γιάννη Τζιφόπουλο. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές τον συζήτησαν μεταξύ τους οπότε και θα πάρουν τις αποφάσεις τους ή θα καταθέσουν τις νέες προτάσεις τους αν προκύψουν.

Σύμφωνα με αυτόν προβλέπεται για κάθε νίκη οι παίκτες να παίρνουν έκαστος 600 ευρώ, για συγκεκριμένες ισοπαλίες 300 ευρώ ενώ υπάρχουν και οι υποχρεώσεις τους όπως πρόστιμα σε περιπτώσεις παραβίασης του ωραρίου, σε κίτρινες ή κόκκινες κάρτες ή σε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προτείνεται πριμ για έξοδο στο Κύπελλο UEFA ενώ αντίθετα προβλέπονται επιπλέον χρήματα για κάθε πρόκριση της στον θεσμό του Κυπέλλου με το ποσό να αυξάνεται σταδιακά.






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ